tiistai 7. joulukuuta 2021

.

Haaste työnantajille ja nuorille

Imatran seutukunnalla on meneillään kampanja, jonka tavoitteena on työllistää mahdollisimman monta vuonna 1996 syntynyttä nuorta. Imatran Seudun Kehitysyhtiön liikkeelle laittama haaste koskee niin työnantajia kuin nuoriakin.Tämän vuoden kampanja on jatkoa viime vuonna Imatralla käynnistyneelle kampanjalle, joka on nyt laajennettu myös Ruokolahdelle ja Rautjärvelle.Kehy hoitaa kampanjan yhteydet ja TE-toimisto puolestaan rekrytoinnit ja yhteydet kesätyönhakijoihin ja työnantajiin. Työllistämällä pääset osallistumaan Imatran seudun parhaan työpaikan valintaan. Valinnan tekevät kesätöissä olleet nuoret.

 Vaatimukset

Työjaksojen tulee olla vähintään kahden viikon mittaisia. Nuorelle on maksettava TES:in mukaista palkkaa ja palkkauksen sivukuluista vastaa työnajtaja. Nuoret tulee työllistää koulujen lomakautena. Jokaisen työntekijän kanssa on tehtävä työsopimus.

Työllistämällä nuoria kesätöihin yritykset voivat auttaa nuoria työelämään siirtymisessä. Kesätyöhaasteen voi ottaa vastaan osoitteesta www.kehy.fi, josta löytyvät tarvittavat lomakkeet. Kehyssä toivotaan pikaisia yhteydenottoja, mutta on toimittava viimeistään huhtikuun loppuun mennesä. AR