perjantai 29. toukokuuta 2020

.

Kipin kapin kirjastoon

Vielä on viikon verran aikaa käydä kirjastossa ennen kirjaston sulkeutumista. Koko maakunnan kirjastot on suljettu marraskuun ajan uuden kirjastojärjestelmän käyttöönoton vuoksi. Ruokolahden kunnankirjasto sulkee ovensa yleisöltä 1. päivä marraskuuta ja avautuu jälleen 3.12. Myös Kelan toimipiste on suljettu kyseisenä aikana.

Tässä kuussa lainattujen kirjojen palautusaika on vasta joulukuussa. Kirjastoon tilatut sanomalehdet voi marraskuun ajan käydä lukemassa liikuntahallin aulassa maanantaista perjantaihin kello 8 - 21.45 välisenä aikana ja viikonloppuisin kello 8 ja 15.45 välisenä aikana.

Kirjaston aineistoja voi palauttaa sulkemisaikana palautuslukkuun. Kirjaston väki käsittelee palautukset vasta joulkuussa.

Kirjastossa on nähtävillä Jazztyttö-musikaalin puvuston luonnoksia ja ideakollaaseja. Näyttely on  kooste Inkeri Hahton ja Katja Puputin puvustukseen liittyvästä työharjoittelusta sekä opinnäytetyöstä. Inkeri ja Katja opiskelelvat  Mikkelin ammattikorkeakoulun Savonlinnan yksikössä.
Näyttely pukuluonnoksista on nähtävillä kirjastossa lokakuun loppuun saakka. Pukujen suunnittelijat ovat perehtyneet 1920- ja -30 luvun muotiin valokuvien, kirjojen ja muotilehtien avulla.
Jazztyttö-musikaalin ensi-ilta on perjantaina 25.10. kello 18.30. Seuraava näytös musikaalista nähdään Jaakkiman opistolla sunnuntaina 27.10 kello 17.00. Näytöksiä on yhteensä viisitoista. AR