torstai 21. tammikuuta 2021

.

Retki Myllykoskelle veti suuren joukon reippailijoita, nyt sunnuntaina Rautjärvelle

Liikuntatoimen järjestämän Myllykosken retken huima osanotto yllätti iloisesti. Vain viisi retkeilijää teki puolikkaan matkan eli kymmenen kilometriä, vaikka alkuinfossa ilmoittautui vielä 15 ihmistä bussikyytiin takaisin. Olisiko sää ja kaunis reitti saanut mielen muuttumaan? Loput taivalsivat koko reitin eli 18 kilometriä. Yhteensä retkellä oli 66 reippailijaa.

Iso kiitos vapaaehtoisille retkivetäjille; Raija, Esko, Jukka ja Aimo - ilman teidän panostanne ei retkeä olisi voitu toteuttaa.

Kaunis ilma kruunasi päivän, mutta polku oli liukas ja kalliot myös tuoden haastetta retkeen. Retki oli luokiteltu vaativaksi jo ilmoituksissa. Kahdet retkikengät tulivat tiensä päähän eli käytännössä hajosivat matkalla. Mutta maaliin pääsivät lopulta kaikki. Kaikenlaista voi isossa porukassa sattua. Makkaranpaistopaikalla Myllykosken laavulla viihdyttiin valmiilla tulilla ja tankattiin loppukoitosta varten.
Ensi viikolla sunnuntaina 11. syyskuuta lähdemme Rautjärvelle reippailemaan Koskista voimaa -retkelle. Vaihtoehtoiset reitit ovat 7 kilometriä ja 9 kilometriä. Lähtö on Kojon Kodalta Änkilänsalontieltä kello 10 - 11. Reitti on merkitty, kulkien polkuja sekä metsä- ja maantietä. Matkalla on mehuasemia. Pysähdyspaikkoja ovat Kangaskosken laavu, jossa Minna Mäkelän taukojumpat 10:45 ja 11:15, Lahnasen voimalaitos, jossa mahdollisuus tutustua voimalaitokseen ja tietokilpailu, sekä lisäksi Kojon kodalla mahdollisuus tutustua pihapiiriin, myynnissä jauhelihakeittoa, kahvia ja kahvileipää. Järjestäjinä ovat Änkilän kylätoimikunta ja Liikuntatoimi Kun kierrät molemmat retket eli Rautjärven ja Ruokolahden lenkit, osallistut 2 x 100 ,- urheilulahjakortin arvontaan!

Kuva Satu Tamper