sunnuntai 1. lokakuuta 2023

.

Koulurakennuksen urakkasopimukset allekirjoitettiin tiistaina

Yli 50 mappia oli levitetty siisteihin riveihin kunnantalon valtuustosaliin tiistaina uuden koulun urakkasopimusten allekirjoitusta varten. Pääurakoitsija Lemminkäinen Talo Oy:n puolesta allekirjoitukset teki työmaapäällikkö Jouni Auronen. Sähkötöiden urakoinnista vastaa VVS-Sähkö Oy ja sopimuksen allekirjoitti Urpo Valkeapää. Putkiurakoinnin allekirjoitti urakan saaneen Lahden LVI-Talon edustaja Jouni Immonen. Ilmanvaihto- ja rakennusautomaation urakkasopimuksen allekirjoitti ARE Oy:n puolesta Seppo Taskinen.

Kunnan edustajina nimensä urakkasopimuksiin laittoivat kunnanjohtaja Antti Pätilä ja tekninen johtaja Arja Villanen. Kiinteistö- ja kunnossapitoinsinööri Jari Leppänen toimi tilaisuuden käytännön järjestelijänä. Leppänen toimii kunnan puolesta valvojana ensi viikolla käynnistyvässä urakassa. Urakoitsijan vastaavana mestarina tulee toimimaan Kari Nemlander.

Kunnanjohtaja Antti Pätilä toivoi menestystä rakennushankkeelle ja sen tekijöille. - On rakennettava priimaa, totesi Pätilä. Nyt ollaan tekemässä rakennusta, jonka kanssa voidaan elää pitkään. Arja Villanen muistutti, että sopivassa vaiheessa järjestetään rakennuksen peruskiven muuraus Suomi100-hengessä. Villasen mukaan tuleva koulu on tarkoitettu kaikille kuntalaisille ja kaikessa tekemisessä on lähtökohtana terve ja turvallinen ympäristö. AR