lauantai 1. lokakuuta 2022

.

Kunta uusii kotisivunsa

Ruokolahden kunnan kotisivut www.ruokolahti.fi ovat saaneet uuden ulkoasun. Uudistuksen julkistaminen pyrittiin ajoittamaan Ruokolahti-markkinoiden ja kotiseutujuhlan yhteyteen ja tässä onnistuttiinkin, kertoo kunnanjohtaja Antti Pätilä. Uudistetut sivut aukeavat perjantaina 15.9.

Mikä on muuttunut verrattuna aiempiin vuonna 2013 käyttöön otettuun sivustoon? Palvelut ja asiat löytyvät pääpiirtein samalla tavalla kuin aiemminkin, mutta sivujen ulkoasua ja luettavuutta on kohennettu sekä lisätty runsaasti uutta kuvamateriaalia.
Merkittävänä rakenteellisena muutoksena on kansallisen palvelutietovarannon käyttöönotto haettaessa kunnan palveluja,  kertoo kunnan tietohallinnosta vastaava päällikkö Matti Backman.
Kansallinen palvelutietovaranto on keskitetty tietovaranto, johon organisaatiot, joilla on joko käyttövelvollisuus tai käyttöoikeus, tuottavat tiedot tarjoamistaan palveluista ja asiointikanavista sekä palveluun kytkeytyneen organisaation tiedoista.

Odotamme nyt sivujen käyttäjien kommentteja, korjausehdotuksia ja näkemyksiä miten voisimme palvella kuntalaisia entistä paremmin myös sähköisesti, toteavat Pätilä ja Backman