lauantai 1. lokakuuta 2022

.

Kupperiskeikka täytti liikuntahallin

Ruokolahden liikuntahallin ison salin täyttivät lauantaiaamupäivällä lasten iloiset äänet. Meneillään oli Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ruokolahden yhdistyksen järjestämä maksuton perheliikuntatapahtuma, Kupperiskeikka. Paikalla oli useita kymmeniä lapsia vanhempineen tai isovanhempineen. Salista löytyi jätti-ilmapatja, trampoliineja, leikkivarjoja, sähly- ja sulkapallokenttä, erilaisia urheiluvälineitä ja paljon muuta.

- Parasta on kun lapset saavat touhuta kavereiden kanssa ja kokeilla erilaisia juttuja. Ja on tämä itsellekin vaihtelua kun tapaa tuttuja perheitä, kertoo Heidi Hento. Heidi oli saapunut paikalle miehensä Karrin ja tyttäriensä Liljan, 5 vuotta ja Sylvian, 3 vuotta, kanssa. Perheen kolmannen lapsen on määrä syntyä parin viikon sisällä.
- Käydään Kupperiskeikassa aina kun tämä järjestetään, jos vain päästään. Harmi jos tämä ensi vuonna loppuu, jatkaa Heidi.

Yhdistys kaipaa lisäjäseniä

Kupperiskeikka nousee aina vapaaehtoisvoimin.
- Tänään meitä oli aamulla Kupperiskeikkaa kasaamassa neljä henkilöä, vähintään viisi olisi ehkä riittävä määrä, MLL:n  Ruokolahden yhdistyksen sihteeri Jaana Hellstén kertoo. Onneksi tapahtuman jälkeen purkajia jää yleensä paikalle isompi joukko.
- Yhdistys tarvitsee lisää vastuunkantajia. Nyt tarvittaisiin ehdottomasti ainakin pari hallituksen jäsentä ja uusi puheenjohtaja, jotta toiminta pystyisi jatkumaan. Tervetuloa kaikki kiinnostuneet kuulemaan tominnasta yhdistyksen syyskokoukseen Alppimajaan, tiistaina 7.11. klo 18, vinkkaa Jaana.

Kupperiskeikkaan oli tullut liikkumaan myös Keijo Räisänen 5-vuotiaan tyttärensä Bellan kanssa. Bellan mielestä Kupperiskeikassa oli parasta kavereiden kanssa leikkiminen. Keijo puolestaan mielellään vaihtoi kuulumisia tuttujen vanhempien kanssa.

Seuraavat perheliikuntapäivät, Kupperiskeikat ovat lauantaina 18.11. ja 9.12. alkaen kello 10 Ruokolahden liikuntahallilla.

Sanna Äikää