lauantai 23. lokakuuta 2021

.

Parturi-kampaaja nauttii talvesta

Annika Tikkanen nauttii vetotreeneistä koirien kanssa sekä lähtee mielellään myös pilkille

 

Kuka olet?
Olen 25-vuotias ruokolahtelainen nainen. Perheeseeni kuuluu tulevan aviomieheni lisäksi kaksi koiraa, 3-vuotias siperianhusky Sitka ja 5-vuotias labradorinnoutaja Milo sekä kissa. Asumme Käringillä omakotitalossa jo kuudetta vuotta.

Mikä olet koulutukseltasi ja mitä teet työksesi?
Nykyisin minut löytää Hiuspalvelu Atlantiksesta. Alunperin olen suorittanut kaksoistutkinnon ollen ylioppilas sekä ajoneuvoasentaja.
Sen jälkeen tittelini oli tekninen myyjä, työskentelin kolme vuotta Würthillä. Otin lopputilin ja opiskelin oppisopimuksella parturi-kampaajaksi, valmistuin vuosi sitten tähän pitkäaikaiseen haaveammattiini!

Vapaa-ajan harrastuksesi?
Kuntosali, agility, vesipelastus. Juoksu, vetohiihto ja harvakseltaan lumilautailu. Uusin harrastukseni on maastopyöräily.

Ihastuttaako vai ahdistaako lumi?
Ihastuttaa! Voisin ulkoilla koko ajan jos olisi aikaa ja energiaa. Hauskaa talvipuuhaa on vetotreenit koirien kanssa, juoksulenkit, samoilu metsässä tai jäällä, kelkkailu ja makkaranpaistoretket. Pilkille haluaisin myös päästä!

Jos voisit matkustaa nyt ihan mihin vain, mihin menisit ja miksi?
Lähtisin varmaan Pohjois-Norjaan valaita bongaamaan. Minun ystäväni vasta kävi siellä ja sanoi, että se on ehdottomasti kokemisen arvoinen reissu!

Miten herkuttelet?
Ahmin kaiken maistelematta. Lempparina ovat juustot ja suklaa.

Mitä katsot telkkarista?
En katso juuri koskaan yhtään mitään. Huhtikuussa seuraan HBO:lta Game of Thronesia, kunhan viimenen tuotantokausi vihdoin tulee!

Mikä on lempipaikkasi Ruokolahdella ja miksi?
Myllykosken laavu. Se on kaunis paikka, jossa on tunnelma kohdillaan, kosken pauhuna on ihanan rentouttava.

Mitä kehittäisit Ruokolahdella?
Koirahiihtoladut olisivat pop!

Sanna Äikää