lauantai 23. lokakuuta 2021

.

Ruokolahden Yrittäjille tunnustusta hyvästä työstä

Ruokolahden Yrittäjät pokkasivat parhaan yrittäjäyhdistyksen palkinnon alle 200 jäsenyrityksen sarjassa.

Suomen Yrittäjien perusteena valinnalle oli, että Ruokolahden yhdistys on järjestänyt monipuolisesti koulutusta yrittäjille ja tehnyt pitkäjänteisesti oppilaitosyhteistyötä sekä tuonut uudenlaista avoimuutta järjestön hallintoon.


- Ruokolahden Yrittäjien toiminta on ollut korkeatasoista jo vuosien ajan. Monivuotinen puheenjohtaja Matti Jaatinen sai yhdistyksensä jäsenet kerta toisensa jälkeen innostumaan koulutuksista ja tapahtumista. Yhdistys on tullut tunnetuksi ympäri maan retkistään, joita he ovat tehneet tutustuen eri kuntien elinkeinoelämään. Aktiivisuus on ollut todella korkealla ja yrittäjät ovat saaneet vastinetta jäsenmaksuilleen, iloitsee Etelä-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja Jami Holtari.

- Ilman Mattia emme olisi tässä. Matti Jaatinen puhalsi positiivista henkeä jäsenistöön ja sai kunnan päättäjätkin uskomaan yrittäjyyden merkitykseen Ruokolahden elinvoimalle. Oli kunnia käydä noutamassa palkinto hienosta työstä, kehuu Ruokolahden Yrittäjien uusi puheenjohtaja Juhani Turpeinen. Turpeinen kertoo kunniakirjan lähtevän kierrokselle jäsenyrityksiin, ensimmäiseksi Lohelaan.

Juhani Turpeinen toivoo palkitsemisen houkuttelevan lisää jäsenyrityksiä Ruokolahden Yrittäjiin.

- Toivotamme uudet jäsenyritykset lämpimästi tervetulleiksi toimintaamme mukaan, sanoo Turpeinen.

Palkinnot jaettiin yrittäjäjärjestön Vaikuttajafoorumissa Tallink Victorialla viime sunnuntaina 9. helmikuuta.

Sanna Äikää