lauantai 23. lokakuuta 2021

.

Kehyn viestintäkoordinaattori rentoutuu metsäpoluilla

Kolmen lapsen äiti rentoutuu liikkumalla metsässä. Myös lempipaikka Ruokolahdella löytyy luonnonhelmasta; kotipaikan rantasauna on lähellä sydäntä.
Kuka olet?
Olen Anitta Arpiainen, 44 vuotta. Asun Oritlammella ja minulla on kolme lasta Antti 21, Annika 18 ja Aaro 10, avopuoliso Niko sekä lemmikki- kissa Junnu.
Olen syntynyt Ruokolahdella ja minulla on kaksi nuorempaa siskoa Henna ja Anna-Liisa. Vanhempani Esko ja Eeva Hallikainen asuvat Syyspohjassa.

Mitä teet työksesi?
Olen viestintäkoordinaattori Imatran Seudun Kehitysyhtiössä.

Entä vapaa-ajalla? Vapaa-ajallani käyn kuntosalilla, kävelyllä tai juoksemassa. Metsässä kävely ja polkujuoksu ovat parasta niin päälle kuin kropallekin ja hyvää vastapainoa työlle.

Mikä on suosikkivuodenaikasi ja miksi?
Jokaisessa vuodenajassa on jotain hyvää, mutta kesä vie voiton valollaan ja lämmöllään. Silloin luontokin on kauneimmillaan.

Mikä on lempipaikkasi Ruokolahdella ja miksi?
Kyllä se on kotipaikka Syyspohjassa ja siellä rantasauna sekä järven ranta. Se on ihana paikka lapsuusmuistoja täynnä!

Pelkäätkö koronavirusta, ja jos pelkäät/et pelkää, niin miksi?
En pelkää. Maailmassa on niin paljon muitakin vakavia sairauksia, joihin menehtyy vielä enemmän ihmisiä päivittäin ja ne ovat unohtuneet monelta tässä median myllerryksessä. Toki pidän huolen hyvästä käsihygieniasta kuten normaalistikin.

Muistettiinko sinua naistenpäivänä jotenkin?
Hyviä naistenpäivätoivotuksia sain viesteinä. Parasta oli viettää naistenpäivää tyttären kanssa yhdessä.

Mitä kehittäisit Ruokolahdella ja miten?
Minusta Ruokolahdella menee hyvin ja täällä on hyvä lapsiperheen asua ja elää. Sitä sanomaa voisi välittää rohkeasti ulospäin nyt kun täällä on ollut niin hienoja uusia kehittämissuunnitelmiakin.

Mikä on paras näkemäsi elokuva?
Vaikea sanoa vain yhtä. Mieleen painuvimpia ovat olleet uusin Talvisota, A Star is Born ja monet Clint Eastwoodin elokuvat kuten Kourallinen Dynamiittia tai Hiljaiset Sillat.

Kerro itsestäsi jokin asia, jonka vain harvat tietävät.
Ja se on hyväkin, että ne ovat vain harvojen tiedossa. Mutta jos jokin pitää mainita, niin lähimmät kutsuvat minua lempinimellä Aikka.

Sanna Äikää